FED – největší loupež v dějinách lidstva

Prakticky každý den slýcháme z médií, že se blíží další ekonomická krize a jak se naši zástupci snaží svojí snahou předejít těmto krizím… Už jste někdy přemýšleli nad tím, čím tato krize je vlastně způsobena a kam se všechny peníze ztrácejí? Podívejte se na následující video. Myslím, že na řadu otázek Vám může odpovědět.

Problémy s FEDem se týkají i nás!

Myslíte si, že ČR se problémy s FEDem netýkají? Tak to je omyl. Naše republika drží ve svých rezervách přes 600mld. Kč v dolarech a eurech, které slouží jako devizové rezervy. Bohužel z tohoto důvodu republika prakticky každý rok ztratí několik desítek miliard Kč jen kvůli neustále klesající hodnotě dolaru a eura…

Myslíte si, že tento problém vyřeší Euro? Nikoliv. Evropská centrální banka v současné době funguje naprosto stejným způsobem jako FED. Neustále tiskne další a další peníze bez potřebného „krytí“, aby zachránila rozpadající se ekonomiku EU.

Vím, že to vypadá děsivě… Ale ono to opravdu děsivé je. Z toho důvodu je velice nutné, aby se každý obyvatel této republiky začal o finanční sektor zajímat. Rozhodně se nenechte se ukolébat populistickými řečmi dnešních politiků, kteří nám neustále říkají, že se vlastně nic neděje a že je všechno v pořádku… Lžou. Situace je vážná a pukud se nezačně řešit hodně brzy, tak může dojít k totálnímu zhroucení naší společnosti!

Kam dál?

reformy.cz

fakebug.cz

I přes tyto nepěkné zprávy stále pevně věřím, že současná situace nebude mít dlouhého trvání a že v blízké budoucnosti dojde ke zlepšení. Musíme jen doufat.

Napsal Jan Harsa7. února 2012