Můj týden #2

Hned pondělí bylo poněkud namahavější, protože první bojový úkol dne bylo udělat na autě technickou. To znamená vstát brzy ráno (v 5), najít velkej techničák a co nejdříve se společně s autem teleportovat na místní STK. Obvykle to pak znamená několik hodin nutného čekání. Naštěstí jsem na STK nemusel několik hodin čekat. Pomohl mi s tím kamarád. Kolem poledne bylo auto hotové a technickou dostalo. No vzhledem k tomu, že je auto naprosto v pořádku a je sotva zajeté, tak jsem nic jiného nečekal. Nicméně podezdřívám pracovníky jakkékoliv STK, že prostě do toho protokolu něco napsat musí, aby si někdo nemyslel, že tam to auto vůbec nebylo. Takže nějaký ten únik výfukových plynů se do protokolu napsat musel. Nu což. Dohadovat se nebudu a na 2 roky je klid.

Zbytek týdne proběhl bez větších obtíží a celkově bylo vše celkem v klidu. Většinu týdne jsem (kromě pár nutných činností na projektech klientů) trávil programováním našeho ekosystému interních projektů. Převážně vše v javascriptu. V něm nejsem ještě tak otřelý. Většinu aplikací jsem tvořil v jazyce PHP, tak občas se zaseknu na nějaké krávovině.

Socky jsou zlo

Před časem jsem si to mobilu naistaloval (resp. zapnul) počítadlo času spuštěných aplikací. Kromě enormního času, který trávím telefonováním s klienty (nejen s nimi), tak mi v grafem převládá Facebook a Twitter. Ale jako opravdu dost. Začal jsem čas strávený na sockách tvrdě eliminovat a hle. Ono jsem vlastně o nic moc nepřišel. Ba naopak. Cítím se o dost lépe. Všechno je takové více klidné a pohodové. Takže plán na další týdny je eliminovat čas trávený na sockách

Napsal Jan Harsa24. července 2023